Treceți la conținutul principal

18 moduri simple de a economisi bani în mașină



Întreținerea vehiculului dvs. poate fi o cheltuială destul de mare - de la achiziția inițială până la asigurare până la întreținere. Și uneori ajungem la sentimentul scufundării că de fiecare dată când avem nevoie de o reparație a mașinilor, vom fi luați pentru o plimbare. (Iertați banii!) De fapt, există câteva modalități de a vă asigura că nu primiți un contract brut atunci când vă ocupați de un magazin local de caroserie.
După ce primiți recomandări pentru mecanica onestă, sunați pentru a verifica prețurile pentru anumite locuri de muncă. E întotdeauna inteligent să primești oa doua opinie.
Ce zici de un medicament preventiv? Țineți rezervorul de gaz plin. Acest lucru vă va ajuta să evitați înghețarea benzinei pe vreme rece. De asemenea, conducerea pe "fumuri" permite ca bucățile de murdărie din partea inferioară a rezervorului dvs. de gaz să treacă prin liniile de combustibil cu ultimele picături de gaze. Aceste resturi înfundă filtrul de combustibil și pot cauza deteriorarea carburatorului.
Uneori, o problemă cu sistemul electric al mașinii dvs. rezultă dintr-o siguranță simplă. Verificați dacă aveți siguranțe suflate înainte de a investi într-un camion de remorcare!
Urmăriți cantitatea de ulei utilizată de mașina dvs. O schimbare bruscă a consumului de ulei înseamnă că trebuie să vedeți un tehnician.
Salvați frânele prin schimbarea lichidului de frână la fiecare 30.000 mile.
Verificați presiunea în anvelope o dată pe lună. Acest control simplu de întreținere poate aduce economii la pompa de gaz!
Oprirea și oprirea traficului determină o uzură excesivă a vehiculului. Dă-i drumul și dă-ți mașina o plimbare de douăzeci de minute la o viteză de 55 mph pe autostradă, la fiecare două săptămâni, dacă ești "mai mare" în călătorii scurte.
Există și alte modalități de a economisi bani pe cheltuieli cu mașina. Să ne uităm la plățile de asigurare.
Dacă ați bugetat pentru eventuale cheltuieli extrase din buzunar în caz de accident de mașină, ați putea dori să vă gândiți să vă creșteți deductibilitatea la 500 $. Acest lucru va reduce costul asigurării.
Vorbiți cu agentul dvs. de asigurări. Dacă mașina dvs. este la fel de veche ca dealurile, ați putea dori să renunți la acoperirea de coliziune pentru a economisi bani.
Societățile de asigurări auto oferă o varietate de reduceri. Întrebați-vă agentul în cazul în care compania oferă reduceri pentru cursurile de formare a conducătorilor auto, frânele anti-blocare, alarmele auto, airbagurile, șoferii maturi, studenții buni sau menținerea unui record bun de conducere.
Înainte de a cumpăra de la un dealer, întrebați politica de returnare a comerciantului, scrieți-l în scris și citiți cu atenție. Dealerii nu sunt obligați prin lege să ofere cumpărătorilor de mașini uzate un drept de trei zile pentru anulare.
Vizitați http://www.fueleconomy.gov pentru a găsi mașini care sunt eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil.
La fiecare 5 mph conduceți peste 60 km / h este ca și cum ați plăti o taxă suplimentară de 0,10 USD pe galon pentru gaz.
În majoritatea cazurilor, folosirea controlului de croazieră pe autostradă va economisi gaze.
Înlocuirea unui filtru de aer înfundat poate îmbunătăți kilometrajul mașinilor cu până la 10%. Acest lucru nu vă va costa nici un braț sau un picior.
Faceți temele atunci când cumpărați o mașină de la o licitație. Multe vehicule care au fost distruse de inundații și uragane se află pe piață. Acestea nu vor dura prea mult - lăsându-vă cu un val de facturi. Fii puțin îngrijorat dacă covorul pare prea nou și verificați cu atenție semnele de rugină.
Carfax.com oferă informații despre inspectarea unei mașini folosite pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă.
Dacă vă folosiți mașina pentru afaceri, țineți evidența milelor călătorite, astfel încât să puteți folosi acest lucru pentru o deducere fiscală. Obțineți mai multe informații la irs.gov.
Când luați în considerare toate căile pe care le puteți economisi bani pe vehiculul dvs. curent, s-ar putea să fiți convins să puneți extra lunar pentru o mașină nouă pe drum!