Treceți la conținutul principal

5 Instrumente pentru automobile Fiecare proprietar auto are nevoie


Automobilele sunt investiții considerabile. Pe măsură ce o mașină devine mai în vârstă, întreținerea acesteia devine tot mai importantă. Există multe instrumente pe care fiecare proprietar auto trebuie să le aibă. Magazinele auto pot încărca uneori sume exurbane pentru o reparație simplă care ar fi putut fi făcută la domiciliu mult mai ieftină. Dispunând de instrumentele și cunoștințele adecvate, orice proprietar auto va putea să economisească bani, să învețe mai multe despre automobilele lor și să-și mențină mașina.
1. Fiecare proprietar auto trebuie să aibă o crică și o crică. Când lucrați la o mașină, cel mai adesea mașina trebuie să fie ridicată. Procedurile simple precum anvelopele rotative pot fi făcute acasă cu ajutorul unui Jack. În plus, toți proprietarii de mașini ar trebui să aibă un cric în mașină cu ei oriunde ar merge. În cazul nefericit al unei anvelope plate, un cric și o anvelopă de rezervă pot duce la înlocuirea simplă a anvelopei. Într-un garaj, având o mufă puternică și o priză puternică, permite unui proprietar auto să ajungă la fiecare punct sub mașină și astfel să rezolve problemele mai eficient.
2. Una dintre cele mai importante practici de întreținere a mașinilor este schimbarea uleiului. Pentru a menține un automobil, uleiul ar trebui schimbat o dată la 3 000 de mile. Chintesența unei schimbări reușite a uleiului are o cheie pentru ulei care scoate filtrul de ulei și permite schimbarea uleioasă a uleiului. Fără o cheie de ulei, un proprietar auto poate fi forțat să-și ia mașina într-un magazin auto și să plătească pentru o schimbare simplă de ulei.
3. Deseori, atunci când se ocupă de părți ale motorului sau de locurile greu accesibile sub capotă, sunt necesare instrumentele adecvate. Un set de prize de 3/8 "permite unui proprietar de automobile să slăbească și să strângă ulterior o gamă largă de șuruburi. Extensiile diferite permit proprietarului auto să obțină cele mai bune unghiuri pentru cuplu și, prin urmare, să facă locurile de muncă auto destul de ușor.
4. La schimbarea uleiului, având o pâlnie, niște cârpe și o găleată este foarte utilă. Încă o dată, schimbarea uleiului este una dintre cele mai importante întreținere pentru o mașină și poate fi făcută cu ușurință de oricine. Cu toate acestea, mulți oameni nu dispun de instrumentele sau cunoștințele necesare pentru o schimbare reușită a uleiului. Având o pâlnie poate fi, de asemenea, util atunci când reumpleți orice alte lichide în mașina ta. Pâlnia servește pentru a vă asigura că lichidele nu se umple, ceea ce poate duce la probleme semnificative.
5. În cele din urmă, fiecare proprietar auto ar trebui să aibă o pereche de agățătoare masive. Uneori, o parte nu va mai veni. Alteori, o parte a mașinii poate să nu pară suficient de strânsă, în ciuda celor mai bune eforturi. Mecanismele de manevră pot conține o mare varietate de piese de mașină și permit utilizatorului să obțină mai multă pârghie pentru a strânge sau a slăbi o piesă. Atunci când întâmpinați o parte care pur și simplu nu va pierde, mulți proprietari auto vor renunța și vor lua mașina la un magazin. Având grija de defecțiuni poate ajuta unul pentru a evita această problemă.
Din păcate, nu există o mașină în existență care să nu necesite o întreținere constantă. Cu toate acestea, cu ajutorul instrumentelor corecte, oricine poate rezolva probleme minore și își poate menține automobilul fără ajutorul unui mecanic auto. Instrumentele potrivite pot conduce la un vehicul mai lung și la economii mari de costuri.