Treceți la conținutul principal

Tot ce trebuie să știți despre camioane


Deși prețurile la motorină au crescut până la circa 23 de litri pe litru, autovehiculele cu motoare diesel sunt încă mai populare decât omologii lor pe bază de benzină, datorită durabilității și funcționalității acestora în diverse condiții meteorologice. Acest lucru se datorează lipsei unui sistem de aprindere de mare putere.
În Thailanda, motoarele cu motor diesel vor beneficia de o popularitate continuă timp de câteva decenii. Șoferii, în special în provincii, au nevoie de vehicule care să poată aborda diferite condiții rutiere și să poarte o mulțime de încărcături și oameni. Așadar, vedem că pickup-urile sunt modificate în multe scopuri și, prin urmare, sunt clasificate în mai multe categorii de vehicule.
Sunt interesat de mașină în Strada Mitsubishi. Vreau să știu dacă este o alegere bună pentru a conduce la locul de muncă, precum și de a conduce înapoi la orașul meu natal, care este de aproximativ 400 km de Bangkok o dată pe lună. Pe drumul din spate trebuie să port o mulțime de produse OTOP cântărind aproximativ 500-700 kg.
Ar fi trebuit să menționați dacă sunteți interesat de motorul de 2,5 sau de 2,8 litri. Oricum, recomand motorul de 4,9 litri de 2.9 litri, deoarece economia de combustibil este aproximativ aceeași cu cea de 2,5 litri, dar este mai durabilă. De asemenea, folosește o curea de distribuție de tip lanț, care durează mult mai mult decât tipul centurii, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la înlocuirea curelei de distribuție. Corpul și suspensia sunt similare.
Dacă nu vă grăbiți să ajungeți la Strada, vă sugerăm să așteptați încă unul până la două luni pentru noul pickup Mitsubishi Triton care va fi disponibil cu 2,5 litri de injecție directă, 2,5 litri common-rail și 4,2 litri de 3,2 litri Motoare diesel DOHC cu 16 valve. Design-ul a fost complet renovat.
Deci, dacă puteți, este mult mai bine să așteptați și să vedeți cum este noul camion. Puteți obține informațiile de la unitățile de testare în ziarul preferat și apoi puteți lua decizia.
Am un 1993 Mitsubishi Champ care a acoperit 130.000 km, însă starea lui este foarte bună. Aș vrea să vând mașina asta. Cât aș putea să obțin?
Nu veți primi mai mult de 75 000 până la 80 000 de bmt dacă o vindeți unui dealer de autoturisme sau camioane, dar condiția trebuie să fie foarte bună. Dacă sunteți răbdător și vindeți unui cumpărător direct, puteți ridica prețul până la 120 000 de lire sterline. În cazul în care potențialii cumpărători se chinuiesc pentru Bt100,000, ar trebui să-l vindeți. În cazul în care organismul este bun fără rugină, este o mașină frumoasă, deoarece piesele sunt ieftine și motorul este foarte economic.
După cumpărarea camionului vreau să instalez un acoperiș peste pat. Care este mai bine - Carryboy din fibră de sticlă sau Sammitr din oțel?
Straturile din fibră de sticlă sunt ușoare și arată mai bine datorită unui proces de turnare. Există mai multe mărci de pe piață care sunt foarte populare. Acoperișurile din oțel sunt mai puternice și pot ajuta la reducerea daunelor în cazul în care camionul se răstoarnă. Nuanța vopselei se potrivește de asemenea cu corpul și rămâne bine pentru o lungă perioadă de timp în comparație cu acoperișurile din fibră de sticlă.
Greutatea suplimentară poate duce la creșterea consumului de combustibil, dar este atât de mică încât nu o puteți măsura. Un alt avantaj al acoperișurilor din oțel este că puteți monta un portbagaj pe partea de sus.
Cu toate acestea, când sunteți parcați în lumina directă a soarelui, acoperișul devine foarte fierbinte și dacă aveți un aer condiționat suplimentar în spate, acesta va fi obligat să lucreze mai mult decât cu un acoperiș din fibră de sticlă.