Treceți la conținutul principal

Totul despre roți: Ghidul în cumpărarea de roți auto înlocuire


Pe masura ce autovehiculele au devenit mai avansate, utilizatorii de autoturisme si-au sporit continuu constiinta in privinta felului in care ar trebui sa arate si sa le faca masinile. Pur și simplu nu există un vehicul special care să poată fi suficient pentru toate nevoile și dorințele utilizatorilor care se schimbă mereu; Astfel, unul face multe lucruri pentru a-și îmbunătăți mașina și a face mai plăcut să conducă și să călătorească. Unul dintre lucrurile pe care utilizatorii auto le fac frecvent pentru a îmbunătăți aspectul și performanțele vehiculului este schimbarea roților mașinii.
Roata sau janta se referă în special la inelul metalic pe care este atașată anvelopa, dar se referă, de asemenea, atât la jantă, cât și la pneu în ansamblu. Roțile se numără printre cele mai importante componente ale mașinii, deoarece acestea sunt cele care fac ca vehiculul să se miște. Acestea "interacționează" cu drumul și, astfel, influențează foarte mult manevrabilitatea și calitatea călătoriei.
Înlocuirea roților este mai ușoară acum și alegerile dvs. sunt mult mai mari. Magazinele cum ar fi Piese de schimb Corner oferă o mare varietate de piese auto de calitate OEM, inclusiv roți Ford, roți GMC, roți Mazda și roți BMW. Ce mai interesant este că puteți cumpăra aceste produse online. Pe lângă obținerea alegerilor excelente, economisiți timp, bani și eforturile dvs. și achiziționați roți de înlocuire pentru mașina dvs. Vă puteți aștepta la uimitoare oferte de piese auto en-gros de la magazine ca acest lucru, precum și din ce în ce mai multe magazine auto piese online oferă diferite tipuri de piese de schimb și piese de schimb pentru aproape toate mărcile și modele la prețuri avantajoase cu discount.
Achiziționarea de roți de schimb și de alte piese auto poate fi mult mai ușoară acum, totuși totuși tot trebuie să fii destul de înțelept și meticulos în selectarea surselor pieselor pe care urmează să le instalezi pe vehiculul tău. Mii de magazine online pot oferi aceleași oferte pe numeroase tipuri de piese Ford, piese BMW, piese Chevrolet, piese Toyota și alte piese de schimb cele mai căutate, dar niciodată nu puteți fi siguri de calitatea produselor lor. Este mai bine să obțineți piese auto de la surse de încredere, cum ar fi Auto Parts Corner.
De asemenea, trebuie să fii special în privința dimensiunilor roților pe care le cumperi. Trebuie să fiți foarte atent în alegerea roților potrivite pentru înlocuirea mașinii, astfel încât să nu compromiteți siguranța și confortul dvs. de călătorie. Deși doriți să îmbunătățiți aspectul mașinii, felul în care arată roata nu ar trebui să fie baza dvs. în alegerea ei pe o roată mai durabilă și de înaltă calitate.
Iată câteva termeni auto legați de roțile auto. Înțelegerea acestora poate fi de mare ajutor în alegerea corectă a tipurilor de roți pe care trebuie să le cumpărați în locul echipamentelor originale.
Diametrul roților. Aceasta se referă la diametrul inelului metalic, pe care se sprijină panglica anvelopei. Acest lucru este indicat de obicei pe roți în centimetri. Dacă nu o găsiți pe roată, știți dimensiunea anvelopei montate pe ea. Pentru a obține un aspect mai atletic, roțile cu un diametru mai mare, potrivite cu anvelope cu profil redus, sunt de obicei utilizate ca înlocuitori pentru roțile din stoc.
Lățimea roții. Aceasta este distanța dintre marginile verticale ale jantei în care se află scaunul pentru pneuri. În mod ideal, lățimea roții trebuie să fie aceeași cu lățimea benzii de rulare a anvelopei (circumferința suprafeței exterioare a anvelopei).
Echilibrarea roților. Această procedură se face cu roțile din mașină. Acest lucru asigură faptul că greutatea roților este distribuită uniform în jurul axei.
Oprirea roților. Aceasta se referă la distanța dintre suprafața de montare a roții și masina (în special suprafața de atașare a discului la butucul roții) și centrul jantei. Acest lucru este esențial pentru poziționarea adecvată a pneurilor.